nyttige linker

Her finner du flere linker som vi anbefaler å bruke for få fatt i nyttig informasjon og funksjoner på Minecraft

Minecraftwiki:
http://minecraft.gamepedi ... a.com/Minecraft_Wiki

Denne siden gir deg svar på det aller meste innen Minecraft. Alt i fra crafting til enchanting. Er det noe du ikke vet ossen man lager, søker du opp gjennstanden i søkefeltet. For eksempel "bow". Søkeordet må være på engelsk.

Minecraft skins:
http://www.minecraftskins.com/

Denne siden har mange fine skins som kan lastes ned.
Hvordan bruker jeg skinnet?
Last ned skinnet på skrivebordet, logg deg inn med minecraftbrukeren din på minecraft.net (samme brukernavn og passord som da du logger inn for å spille). Gå på "profil" og legg inn skinnet under "change how you look in Minecraft".

Resource packs:
http://http://resourcepack.net/

Denne siden gir deg en god oversikt over resource packs som du kan laste ned og bruke.
Hva er resource pack?
- det er en pack som endrer utseende i Minecraft
Hvordan får jeg den til å funke?
- først må du laste den ned og legge den på skrivebordet. Så lukker du Minecraft helt, og går i søkefeltet på din PC og skriver "%appdata%". Klikker enter og gå inn i Minecraftmappa. Der finner du ei mappe som heter "resourcepack". Klikk deg inn på den og legg inn resourcepack-fila som du lasta ned. Start Minecraft og gå inn på "options". Klikk inn på "rescourcepack" og velg den du skal bruke.


Optifine:
http://optifine.net/downloads

Optifine er en mod som gir deg flere funksjoner i Minecraft. Blant annet gir den deg flere video settinger, bedre lys av lyskilder in-game og bedre FPS. Hvis du bruker en resource pack, vil du også oppleve forandringer der. For eksempel at det samme dyret eller blokken har forskjellige utseender (alt i fra resource pack til resource pack)
Hvordan får jeg Optifine til å fungere?
Last ned den nyeste versjonen og legg den på skrivebordet. Lukk Minecraft helt og dobbeltklikk på fila du lasta ned. Da vil Optifine automatisk legge seg inn i Minecraft. Logg inn på Minecraft og klikk på "edit profil". Velg så den nyeste versjonen av Minecraft med Optifine. Det vil stå noe som "release 1.8.1-Optifine_HD_U_B1" i steden for bare "release 1.8.1"

Vet du om noen sider som burde anbefales? Kontakt oss på forumet!

Denne teksten er forfattet av  @L1nd4Nyeste medlemmer
gamecon
26th Nov 2018

Eiliv
5th Jul 2018

Feelinqray
9th Mar 2018

alakas32
4th Mar 2018

ItzPip
3rd Mar 2018
Sist pålogget
Ingen
Online Gjester: 2